Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Schelle bedankt!

Schelle bedankt!
Lokaal @ Vlaams Belang
Schellenaren, eerst en vooral bedankt om op het Vlaams Belang te stemmen. Je weet dat wij vooral opkomen voor onze eigen bevolking, eigen mensen op de eerste plaats.
Betreffende het Global Compact For Migration zijn wij radicaal tegen. Men wordt gedicteerd door vreemde linkse allesweters. We zijn hiermee geen baas meer in eigen land.
Geef liever het goede voorbeeld, kies voor: Brussel of Straatsburg als Europese hoofdstad . Dat zou ons veel euro's besparen. De lidstaten oordelen en veroordelen, maar zelf niets doen. Dat is nu de Europese trend.
Even nu naar Schelle:
Wat is men nu in feite aan het klungelen aan de appartementsblokken van de sociale woningen in de Peperstraat. Ramen te klein of te groot. Dubbele glazen die defect zijn, afwerking ongehoord. Betonrot, scheuren in beton. Is de veiligheid van deze blokken nog wel verantwoord? Men is veel over tijd met deze werken en waar blijven de beloofde infovergaderingen. 
Nog even een laatste raadgeving, stem in mei zeker Vlaams Belang, dit telt ook voor wie vroeger op een andere partij heeft gestemd.
Men moet toch eens wakker worden.
Eigen volk eerst!


Myriam Baeyens - Leo Haucourt